• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • На Волинь для шкіл привезли 240 китайських комп’ютерів

На Волинь для шкіл привезли 240 китайських комп’ютерів

2012-08-27

/Files/images/IMG_3837.JPG

На Волинь для шкіл привезли 240 китайських комп’ютерів

/Files/images/Founder.jpgНа Волині влада вирішила укомплектувати школи персональними комп’ютерами китайського виробництва. Про це повідомили у прес-службі Волинської ОДА.
Відповідно до угоди з Китайською Народною Республікою, уряд України для впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес отримав та вирішив через Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України (МОНМС) передати у власність навчальних закладів регіонів персональні комп’ютери у комплектації.
Під час перебування у столиці голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук погодив рішення про передачу 240 одиниць цієї техніки у розпорядження шкіл Волині. Левову частку техніки отримають луцькі школярі. Як не дивно, але саме в обласному центрі переважна більшість комп’ютерної техніки – безнадійно застаріла.
Комунальний заклад «Загальноосвітня школа №23 м. Луцька» отримав по даному гранду 20 (двадцять!) новеньких сучасних комп’ютерів. Отже, буде реалізована програма впровадження інформаційних технологій в повному обсязі для учнів і вчителів нашої школи.


Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi