• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про підготовку до олімпіади з інформатики (програмування)

Про підготовку до олімпіади з інформатики (програмування)

2012-11-09

/Files/images/ejudge.jpg

Про підготовку до олімпіади з інформатики (програмування)

Повідомляємо, що в 2012- 2013 н.р. на міській олімпіаді з інформатики для перевірки і оцінювання результатів робіт учасників буде використовуватись автоматизована система адміністрування турнірів з програмування Ejudge (ejudge.ru).
З метою ознайомлення учасників олімпіади з особливостями роботи системи Ejudge і набуття ними практичних навиків користування автоматизованою системою, оргкомітет олімпіади пропонує майбутнім учасникам міської олімпіади з програмування взяти участь у «Тренувальному турі до міської олімпіади з програмування 2012р.»
Інструкція для учасника олімпіади по користуванню системою Ejudge і особливості написання коду на різних мовах програмування описані у файлі ejudge.pdf.Точка доступу до автоматизованої системи перевірки має адресу: http://nvk26.lutsk.ua/cgi-bin/new-client?contest_id=3
У файлі users.xls для учасників від кожної школи зарезервовано діапазон логінів і паролів, які можна використати для входу в «Тренувальний тур». Наприклад, user011 – user013 – для трьох учасників школи №1. Тренувальний тур буде тривати 5 днів – з 12 листопада по 16 листопада. Кожна задача оцінюється 100 балів.
Особливе прохання до учителів інформатики, які готують учасників олімпіади, забезпечити одночасну роботу усіх учасників майбутньої олімпіади з системою в середу 14 листопада з 15 до 16 години.


Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi