• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2014р)

III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики (2014р)

2014-02-04

/Files/images/3etapinformatyka.jpg

III етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики відбувся 1-2 лютого 2014р і поділявся на два тури. Комплект завдань для кожного /Files/images/RibchukVP.jpgкласу однаковий. Ці два етапи проводяться в два окремі дні.
Завдання учасників полягає в написанні розв'язків певних алгоритмічних задач на одній з дозволених мов програмування. Після кожного туру відбувається тестування розв'язків учасників на встановленому наборі тестів і оголошуються проміжні результати. Кількість балів за задачу залежить від того, скільки тестів «пройшов» розв'язок. Вважається, що розв'язок пройшов даний тест, якщо відповідь збіглася з очікуваною, і при цьому в процесі виконання програма не перевищила встановлені ліміти часу та пам'яті. Нововведенням року стала більш інтерактивна система перевірки: учасники можуть під час туру не лише здавати програми-розв'язки, а й дізнаватися, на які бали вони оцінені.
За результатами змагань учень 10-Б класу ЗОШ №23 Рибчук Віталій здобув ІІІ місце. Вітаємо з перемогою і бажаємо нових успіхів!
Результати олімпіади: 7-8 клас, 9 клас, 10 клас, 11 клас.
Завдання І туру, ІІ туру.
Розбір задач


Кiлькiсть переглядiв: 258

Коментарi