• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міський семінар вчителів інформатики «Web – 2.0 як інструмент навчально–пізнавальної діяльності»

Міський семінар вчителів інформатики «Web – 2.0 як інструмент навчально–пізнавальної діяльності»

2014-10-17

/Files/images/web2.jpeg

15 жовтня у школі відбувся міський семінар вчителів інформатики «Web – 2.0 як інструмент навчально–пізнавальної діяльності».
Учасникам семінару була запропонована цікава та насичена програма.
Після знайомства зі школою, вчителі з інтересом ознайомились із виступом вчителя школи № 17 Стасюка В.А., котрий не лише розповів про технології Web – 2.0, але познайомив присутніх із різними методами використання цих технологій в процесі навчання. В доповіді було наведено багато прикладів із власного досвіду та досвіду колег із ЗОШ № 17.
Вчитель нашої школи Чашук О.Ф. доповнив виступ розповіддю про використання власного сайту на уроках інформатики і поділився досвідом створення подібного сайту з колегами.
Після теоретичної частини гостей запросили відвідати уроки. До їх уваги було запропоновано три заходи: урок в 10 класі на тему «Мультимедійні дані та робота з нимиі» (вчитель Чашук О.Ф), урок-подорож в 3 класі «Файли і папки» (вчитель Глушко В.В) та факультативне заняття для учнів 9 класів «Віртуальні екскурсії у всесвітній мережі»(вчитель Юревич В.М.).
Після цього гості нашої школи мали можливість послухати рекомендації практичного психолога Казьмірук Н.О. про негативні впливи надмірного захоплення Інтернетом та способами їх подолання у дітей та підлітків.


Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi