• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний тур конкурсу «Учитель року – 2015» у номінації «Образотворче мистецтво»

Обласний тур конкурсу «Учитель року – 2015» у номінації «Образотворче мистецтво»

2014-12-19

/Files/images/Сайт_ЯнчукОА.jpg

Свято творчості, гармонії, професіоналізму

Ніколи не збайдужіють людські серця до царини мистецтва. Тільки воно своїми неповторними барвами здатне торкатися потаємних тонких струн почуттів дитини, а через них — пробуджувати розум і плекати духовність. Збагатити внутрішній світ учнів, навчити їх тонко мислити і глибоко відчувати допомагає яскраве і самобутнє образотворче мистецтво. У цьому твердо переконані вчителі — учасники конкурсу «Учитель року — 2015» у номінації «Образотворче мистецтво», які поставили собі за мету сформувати в кожному своєму учневі почуття прекрасного, бажання творити гармонію в житті.

8-12 грудня на базі Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти та Ковельського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 — ліцей» відбувався ІІ (обласний) тур ХХ всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2015» у номінації «Образотворче мистецтво». У конкурсі взяли участь педагоги з Горохівського, Іваничівського, Камінь-Каширського, Луцького, Маневицького, Рожищенського, Старовижівського, Турійського районів, а також із міст Ковеля та Луцька. Учасниками були як і досвідчені педагоги, які мають вищу кваліфікаційну категорію та звання «старший учитель», «вчитель-методист», так і молоді, перспективні, талановиті вчителі. На педагогічному небосхилі багатої талантами Волині з’явилися нові яскраві зірки. Кожен з них здатен «запалити» школярів своєю невичерпною енергією, вразити їх творчу уяву, розбудити щирі емоції, допомогти дітям знайти себе в світі та світ у собі.

Конкурс — це серйозне випробування для педагогів, креативних, наполегливих, компетентних. Шлях до успіху буває різним. Для одних — це швидке сходження і стрімкий злет, а для інших — він є довгим і тернистим. Проте для кожного це, безперечно, натхненна праця, творчість, пошук істини, віра в самого себе, у свої сили. Справжніми професіоналами, учителями з великої літери, ми називаємо тих освітян, які продемонстрували високу педагогічну майстерність і найкращі результати у конкурсі.

За підсумками ІІ туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року — 2015» у номінації «Образотворче мистецтво» журі визначило:

Переможцем конкурсу:

· Янчук Ольгу Адольфівну, вчителя КЗ «Луцька ЗОШ І-ІІІ ст. № 23 Луцької міської ради»;

Лауреатами конкурсу (ІІ місце):· Босу Тетяну Анатоліївну, вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с. Новосілки Горохівського району;
· Гуркіну Оксану Володимирівну, вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с. Боратин Луцького району;
Лауреатами конкурсу (ІІІ місце):· Калуш Валентину Віталіївну, вчителя НВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ст. — ліцей» Маневицького району;
· Антончик Ірину Сергіївну, вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 м. Ковеля;
· Гітюк Наталію В’ячеславівну, вчителяТурійської ЗОШ І-ІІІ ст.

Дипломами за участь у конкурсі журі відзначило таких педагогів:· Редьку Оксану Олексіївну, вчителя ЗОШ І-ІІ ст. с. Жашковичі Іваничівського району;
· Дубровського Андрія Анатолійовича, вчителя НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. — гімназія» № 2 м. Каменя-Каширського;
· Пархомчук Наталію Степанівну, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Ясенівка Рожищенського району;
· Ворожко Людмилу Степанівну, вчителя ЗОШ І-ІІІ ст. с. Любохини Старовижівського району.

Члени журі та учасники конкурсу висловили велику вдячність начальнику Ковельського міського управління освіти Бичковському Віктору Васильовичу, завідувачу методичного кабінету Верчук Світлані Степанівні, методисту Колоді Оксані Панасівні, директору НВК № 11 Сидорук Галині Олексіївні та всьому педагогічному колективуза якісну підготовку, організацію та проведення конкурсу, а також за високий рівень підготовки учнів.

Конкурс визначив переможців, лауреатів, фіналістів, але він став для всіх учасників новим уроком — уроком високопрофесійного спілкування, порядності, справедливості. Він став саме тим акордом, який налаштував серця і думки освітян на творчість, майстерність, професіоналізм. Напружені змагання, недоспані ночі та хвилювання, підготовка матеріалів, знайомство з новими друзями, обмін досвідом, очікування результатів конкурсу, курйозні випадки, незабутні спогади — все це вже позаду. Попереду копітка щоденна праця, любов до справи, що стала справою життя. реалізація творчих задумів та радість спілкування з вихованцями.

Тож від усієї душі бажаємо вам, шановні учасники конкурсу, міцного здоров’я, добра, щастя, радості та миру, вдячних талановитих учнів. Міцних крил для нових творчих злетів і многії вам літа!


Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi